Leerkrachten trappen tegen kanker

Scheppers Superteam!

Enkele leerkrachten van het Scheppersinstituut nemen dit weekend weer deel aan de 1000 km van Kom op tegen Kanker. Onder hen tellen we 9 leerkrachten van het middelbaar. Het is de derde keer dat onze school de uitdaging aangaat.

Elke dag worden er twee ritten van 125 km gereden zodat na 4 dagen 1000 km afgelegd zijn. Gelukkig kunnen we weer rekenen op vele supporters, ofwel op de Grote Markt van Mechelen bij vertrek of aankomst, ofwel in de gaststad tijdens de middagstop of gewoon langs het parcours.

Wie rijdt wanneer?

BS = Basisschool   /   OL = Oud-leerling

 

1000 km – dag 1

Vandaag gespot met 125 km in de benen: mevrouw Lutgard Van der Heyden, meneer Jan Beddeleem, meneer Jurgen Vercauteren en meneer Karel Heeman. Deze laatste staat zeer scherp, want hij rijdt zondag nog een keer!

1000 km – dag 2

Vandaag was het de beurt aan mevrouw Caroline Verbrugge, mevrouw Fien Verelst, meneer Eddy Schmit en meneer Peter Van Aken die het traject Mechelen-Zedelgem-Mechelen reed, goed voor 250 km dus!  We willen ook graag een pluim geven aan leerling Lotte Rens (klas 5d) die – ondanks haar jonge leeftijd – al voor de tweede keer deelnam. Zij werd bij haar aankomst opgewacht door enkele vriendinnen en kreeg uitgebreide felicitaties, zowel van hen als van de aanwezige leerkrachten. Proficiat allemaal!

1000 km – dag 3

De collega’s van de basisschool nemen het van ons over. Veel succes!

 

1000 km – dag 4

De laatste dag van de 1000 km. Meneer Karel Heeman geeft ons het nakijken wanneer hij eerst in rechte lijn naar Oudenaarde fietst om vervolgens met het peloton terug te komen, in een loodzware hitte, hellingen, meer dan 200 km ….  😯

‘s Avonds hebben we afspraak op de Grote Markt in Mechelen om terug te blikken op dit schitterend project …

 

 

1,173