Al 15 000 paaseitjes verpakt!

Scheppers Komt Op Tegen Kanker

Het Scheppersinstituut Mechelen steunt dit jaar Kom op tegen Kanker. In de loop van het schooljaar zetten we verschillende acties op voor dit goede doel.

Een eerste actie is de verkoop van paaseitjes. Die wordt mee ondersteund door het leerlingenplatform Victory. De winst wordt dan ook gedeeld met Victory, dat hiermee activiteiten van en voor de leerlingen van onze school opzet.

De paaseitjes worden door een familiebedrijf op ambachtelijke wijze gemaakt met uitsluitend echte Callebautchocolade. Een zakje met 15 paaseitjes kost 4 euro.

Onze leerlingen krijgen tijdens de krokusvakantie enkele zakjes mee om te verkopen.

Wie meer van deze heerlijke paaseitjes wil bestellen, kan dat door zijn of haar gegevens in te vullen op de bestelstrookjes die de leerlingen ook meekrijgen. Deze extra bestellingen kunnen door de leerlingen aan het onthaal worden doorgegeven tot en met vrijdag 10 maart. We vragen de leerlingen om bestelstrookjes en gepast geld onder gesloten enveloppe af te geven. De leerling via wie u de bestelling doorgaf, zal u de eitjes dan bezorgen in de week van 20 maart 2017.

We willen iedereen alvast bedanken voor de steun. We hopen samen met onze leerlingen nog veel mooie projecten op poten te zetten en hopen natuurlijk ook ons steentje te kunnen bijdragen in de strijd tegen kanker.

1,077