Bier en kaas

voor Kom Op Tegen Kanker

Op zaterdagavond 3 december organiseert onze school voor de vierde maal een Streekbierendegustatie ten voordele van’ Kom Op Tegen Kanker’. De succesformule blijft onveranderd: je wordt verwelkomd met een aperitiefbier waarna je vijf (bekende en minder bekende) bieren van enkele verrassende (micro)brouwerijen en bierfirma’s geserveerd krijgt, geselecteerd door biersommelier Geert Poels. Deze bierkenner zal je meer uitleg verschaffen over de samenstelling, de brouwmethode en de brouwerij van elk van deze vijf bieren. De vijf bieren worden geserveerd met een bijpassende kaas, voor jou gekozen en van uitleg voorzien door kaasmeester Harry Schockaert. Door deel te nemen aan deze culinaire ontdekkingsreis steun je dus de strijd tegen kanker. Hopelijk mogen we je dan begroeten.

Deelnemen aan deze avond kost 25 euro per persoon.

STEUN HET GOEDE DOEL

Voor het vierde jaar op rij fietsen leerkrachten van het Scheppersinstituut mee met de 1000 km voor ‘Kom op tegen kanker’. Met 3 fietsploegen engageren we ons om 15.000 euro in te zamelen voor wetenschappelijk kankeronderzoek. Dit geld zamelen we in via acties zoals deze Streekbierendegustatie.

 

WANNEER?

Zaterdagavond 3 december 2022, om 19.30 uur

WAAR?

Feestzaal Scheppersinstituut, Melaan 16, Mechelen.

HOE INSCHRIJVEN?

Inschrijven kan via onderstaande link en dit voor zaterdag 26 november. Bij inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met verdere informatie over de avond.

CONTACT

Voor verdere vragen of informatie kan je terecht bij de heer Peter Van Aken.

 

INSCHRIJVINGSFORMULIER

826