Dag van de Jeugdbeweging speelt!

Bekijk ons filmpje en speel met ons mee!

Op vrijdag 20 oktober is het Dag van de Jeugdbeweging en tijd om ons uniform aan te trekken!

Ook dit jaar willen we op school deze dag in de verf zetten en organiseren we enkele spelen, want spelen kunnen we als de beste!
Bekijk alvast ons filmpje en speel met ons mee!

Wil je meedoen met het grote Gotcha-spel?

Schrijf je dan in, via de onderstaande link.

De inschrijvingen lopen tot donderdag 12 oktober, om 22 uur.

 

Wij maken voor elke deelnemer een persoonlijk pasje.

Elke deelnemer kan op dinsdagmiddag 17 oktober in het Victorylokaal de naam van zijn ‘slachtoffer’ komen halen: je krijgt dus een pasje van de persoon die jij moet ‘uitschakelen’.

De bedoeling is om je slachtoffer zo snel mogelijk onopgemerkt uit te schakelen en zelf niet uitgeschakeld te worden. Iemand uitschakelen doe je door een sticker op de arm van je slachtoffer te kleven zonder dat iemand van de omstaanders het jou ziet doen. Er mag alleen tussen twee belsignalen in (dus in de pauzes) uitgeschakeld worden. Overtreed je die regel, dan telt de uitschakeling niet en moet je opnieuw proberen (opgelet: het wordt nu dus moeilijker om onopgemerkt je slachtoffer te benaderen!).

Heb je iemand uitgeschakeld? Vraag dan aan hem het pasje dat hij had. Dat wordt nu je nieuwe slachtoffer. Bewaar al je pasjes zorgvuldig.

Het spel eindigt om 16 uur op de Dag van de Jeugdbeweging. De winnaar wordt in de daarop volgende week op de schepperssite bekendgemaakt en krijgt een mooie prijs.

Speelse groetjes

INSCHRIJVINGEN

1,599