Excursie 6d

De zotste klas

“Een excursie, wat is dat ook alweer?” Je zou bijna vergeten wat een klasuitstap is, na een jaar in je kot zitten, afkoelingsweken, afstandsonderwijs, paaspauze, code geel, code oranje… en vooral schakelen, heel veel schakelen! Maar gisteren was anders: alle klassen van de derde graad gingen nog eens op uitstap!

We kregen een verslagje binnen van klas 6d. “De zotste klas”, als we de begeleiders mogen geloven. 🙂   Deze leerlingen voor wie de Londenreis vorig schooljaar nog afgelast werd, slechts enkele uren voor vertrek, hadden de excursie van gisteren grondig voorbereid. In de voormiddag trokken ze naar Schiplaken voor een partijtje paintball. Daarna fietsten ze naar het recreatiedomein van Hofstade. Na een heerlijke picknick, met tal van huisgemaakte gerechtjes, gaven de leerlingen nog het beste van zichzelf tijdens enkele leuke buitenspelen.

Bij de foto’s die we van de begeleidende leerkrachten ontvingen, stond nog dat het een eer was om deze groep leerlingen de hele dag te mogen begeleiden. En wie zou hen durven tegenspreken?

 

754