Heeman en Van den Eynde met pensioen

Leerkrachten nemen afscheid van collega’s en van een bewogen schooljaar

Karel Heeman, Greet Van den Eynde en Ingrid Cornière zetten gisteren officieel een punt achter hun loopbaan in Scheppers. Meneer Heeman gaf al die jaren techniek in de eerste graad van onze school. Tijdens die periode kende onze school verschillende onderwijstypes en zag Heeman meerdere onderwijsveranderingen en doorlichtingsteams passeren. Mevrouw Van den Eynde gaf bij ons Nederlands, Duits en Engels aan de leerlingen van de tweede graad. Zowel bij Karel als bij Greet draaide alles in de eerste plaats om de leerlingen. Enkele jaren terug waren zij ook de vaste medewerkers op onze jaarlijkse schoolmusical.

Mevrouw Cornière zullen de meeste leerlingen of oud-leerlingen niet kennen van naam, maar wel van gezicht. Blader maar eens door het onderstaand fotoalbum en je zal haar meteen herkennen. Zij maakte deel uit van ons onderhoudsteam. Ze maakte onze school schoon alsof het haar eigen huis was. En ‘s middags kon je Ingrid aantreffen in de warme refter, waar ze zich met veel liefde ontfermde over onze kleuters.

Karel, Greet en Ingrid werden gisteren bedankt voor hun jarenlange inzet. Hoewel dit vanwege COVID-19 een bescheiden feestje was, konden alle collega’s wel aanwezig zijn om mee te vieren.

Tenslotte werden ook de directieleden nog even in de bloemetjes gezet. Zij hebben sinds 13 maart onze school verschillende keren moeten heruitvinden. Een niet te onderschatten klus! Tijd nu voor vakantie, voor ons allemaal, na een bewogen schooljaar.

2,850