Informatie en inschrijvingen

 

   BUBBELBEZOEKDAG

VOOR LEERLINGEN VAN HET 6DE LEERJAAR

zaterdag 23 oktober 2021

enkel op afspraak

Op zaterdag 23 oktober 2021 ontvangen wij alle geïnteresseerde kinderen van het 6de leerjaar en hun ouders, voor een rondleiding op afspraak. Maak kennis met onze studierichtingen en onze projecten, neem een kijkje in onze lokalen en maak een praatje met onze leerlingen en leerkrachten. Elke rondleiding duurt ongeveer een uur. Let wel, deze bezoekdag is enkel voor kinderen van het 6de leerjaar en hun ouders, omdat zij vorig schooljaar vanwege de coronamaatregelen onze school niet konden bezoeken.

UPDATE 03/10/2021 – 20.15 uur.

Al onze rondleidingen op 23 oktober zijn volzet. We zijn blij dat we zoveel gezinsbubbels zullen mogen verwelkomen op onze school. Wie voor deze bubbelbezoekdag geen afspraak meer kon maken, verwijzen we graag naar onze andere infomomenten, waarvan u hieronder een overzicht vindt.

Wenst u via e-mail verwittigd te worden wanneer u kan inschrijven voor onze andere infomomenten, dan kunt u ons uw gegevens bezorgen via onderstaand formuliertje.

 

 

   ONDERWIJSBEURS   

zaterdag 19 februari 2022

van 9.30 uur tot 17 uur

Op zaterdag 19 februari 2022 organiseert de stad Mechelen weer een onderwijsbeurs waarop alle middelbare scholen van de regio Mechelen vertegenwoordigd zijn. Bezoek onze infostand op de onderwijsbeurs in Technopolis, Technologielaan 1 in 2800 Mechelen.

Meer info op https://www.mechelen.be/onderwijsbeurs-secundair-onderwijs

UPDATE 14/01/2022: Het evenement kan wegens de coronapandemie en de daaraan verbonden veiligheidsmaatregelen helaas niet doorgaan.

 

   INFODAG   

zaterdag 12 maart 2022

Op zaterdag 12 maart 2022 ontvangen wij alle geïnteresseerde kinderen en hun ouders, voor een rondleiding op onze school. Wij richten ons hierbij in de eerste plaats tot de kinderen van het 6de leerjaar, want zij zetten dit jaar de stap naar het secundair onderwijs en moeten dus de kans krijgen om onze school te bezoeken. Op onze infodag maak je kennis met onze studierichtingen en onze projecten, neem je een kijkje in onze lokalen en maak je een praatje met onze leerlingen en leerkrachten. Elke rondleiding duurt ongeveer een uur.

Momenteel weten we nog niet of de bezoeken op afspraak zullen moeten gebeuren of niet. Wij zullen hierover tijdig communiceren via deze website en onze sociale media.

 

   OPENLESDAG   

woensdag 16 maart 2022

van 13 uur tot 16 uur

Tijdens de openlesdag op woensdag 16 maart 2022 kunnen leerlingen van het 6de leerjaar les volgen, samen met andere leerlingen. Ze ontmoeten enkele leerkrachten en maken kennis met onze studierichtingen. Elke leerling die inschrijft, ontvangt een persoonlijk programma, rekeninghoudend met zijn interesses.

Van zodra het mogelijk is om voor deze openlesdag in te schrijven, zullen wij hierover communiceren via deze website en onze sociale media.

 

   DIGITAAL AANMELDEN   

VAN maandag 28 maart 2022 om 14 uur

TOT maandag 25 april 2022 om 14 uur

Ouders dienen hun kind digitaal aan te melden tussen maandag 28 maart 2022 om 14 uur en maandag 25 april 2022 om 14 uur, via aanmelden.school. Dit geldt ook voor kinderen waarvan er al een broer of zus op onze school zit en voor kinderen van personeelsleden! Er kan ook aangemeld worden voor andere scholen in de regio. De volgorde van aanmelden is niet belangrijk, ouders hebben dus de hele periode de tijd zonder dat de kansen wijzigen.
Op dinsdag 3 mei 2022 gebeurt de geautomatiseerde toewijzing van een school op basis van het voorrangsrecht (kinderen die al een broer of zus op school hebben of kinderen van personeelsleden), de schoolvoorkeur en toeval. Op donderdag 7 mei ontvangen de ouders het resultaat van de aanmelding via e-mail.

Hoe meld je aan? In onderstaande video leggen we het graag uit.

 

 

 

 

   INSCHRIJVEN VOOR EERSTE JAAR   

zaterdag 7 mei 2022

op afspraak

Van donderdag 5 mei tot en met donderdag 2 juni 2022 worden de kinderen die aangemeld werden via het digitaal aanmeldingsformulier, ingeschreven in de toegewezen school. Voor ouders waarvan het kind aan onze school werd toegewezen, organiseren wij een inschrijvingsdag op zaterdag 7 mei 2022. De inschrijvingen zullen gebeuren op afspraak. De ouders worden hiervoor persoonlijk uitgenodigd via e-mail.

 

   INSCHRIJVEN VOOR ANDERE JAREN   

vanaf maandag 16 mei 2022

 

 

2,167