Leerkrachten verrassen laatstejaars met ontbijtpakket

Als alternatief voor uitgesteld honderddagenfeest

Onze zesdejaars konden gisterenochtend hun ogen niet geloven toen leerkrachten thuis kwamen aanbellen met een geschenkje. Met een verse ontbijtkoek en fruitsap, paaseitjes, koekjes en fruit, een handvol gadgets, een klasfoto en enkele waardebons, wilden de leerkrachten de teleurstelling bij onze laatstejaars verzachten. Vorige week moesten zij immers, door de paaspauze,  hun verkleedweek abrupt stopzetten en ook het honderddagenfeest, dat gisteren zou plaatsvinden, werd nog maar eens uitgesteld.

Het bezoek van de leerkrachten, volledig coronaproof weliswaar, kwam als een complete verrassing. En hoewel een aantal leerlingen nog in bed lag, konden de 86 zesdejaars het cadeautje van de leerkrachten erg smaken, letterlijk en figuurlijk! Dank aan de leerkrachten, de helpers en de sponsors. Topteam!

Na de paasvakantie maken de leerlingen hun verkleedweek nog af: maandag zullen ze als duo’s verkleed zijn en voor woensdag hebben alle klassen een eigen verkleedthema gekozen. Het honderddagenfeest komt er ook nog aan. En tenslotte voorzien de organisatoren voor alle zesdejaars nog een grote lasershooting, op een woensdagnamiddag, over heel het schooldomein. Het komt dus allemaal nog goed!

Een ploeg van RTV ging mee en maakte onderstaand verslag:

 

1,659