Mariapfarr

Ski- en snowboardstage 2de graad

Onze leerlingen van het derde en vierde jaar verblijven in het Oostenrijkse Mariapfarr, voor een weekje ski- en snowboardplezier.

Regelmatig krijgen wij een reeks foto’s toegestuurd. Zo kunnen de thuisblijvers toch wat meegenieten van de belevenissen in Oostenrijk.

Woensdag 3, donderdag 4 en vrijdag 5 april

Woensdag en donderdag zijn we opnieuw naar Obertauern getrokken, op dit skigebied raak je nu eenmaal niet uitgekeken!
Woensdagavond organiseerden de leerlingen een laddercompetitie. Donderdagavond, tevens onze laatste avond, konden de leerlingen zich volledig laten gaan op de fuif! Het was een zalige afsluiter van een zalige week!
Vrijdag zijn we met de leerlingen opnieuw naar Fanningberg gegaan. Hier kregen ze in de voormiddag nog les van de monitor en in de namiddag konden ze genieten van een kort namiddagje vrij skiën!

De begeleiding heeft er alvast heel hard van genoten, wij hopen dat ook de leerlingen er mooie herinneringen aan over houden!

Dinsdag 3 april

Vandaag opnieuw een dag vol zon, maar toch ook mooie pistes gehad. De leerlingen hebben zich weer goed geamuseerd. Ze kwamen allemaal enthousiast van de piste en kijken uit naar de volgende dagen!
Na het skiën en boarden hebben de leerlingen alvast eens mogen proeven van hun eerste après-ski ervaring. De sfeer zat erin!
Als avondactiviteit staken enkele leerlingen een toffe quiz ineen met originele doe-opdrachten. Goed gelachen!

 

Maandag 2 april

Vandaag een prachtig, zonnige dag gehad. Na de Fanningberg zaterdag en Obertauern zondag, trokken we vandaag naar het skigebied van de Katchberg. Onze beginnende snowboarders maken grote vorderingen en de andere groepen veel plezier! Vanavond was het Party Spiel Abend.

Zondag 1 april

Eerst en vooral vrolijk Pasen gewenst! De paasklokken zijn hier ook langs geweest en de leerlingen zijn goed op zoek kunnen gaan naar de eitjes. Ze zijn nog steeds niet allemaal gevonden! De beginnende snowboarders hun eerste pasjes op de piste gezet, sommigen onder hen zelfs al hun eerste bochtjes. De boarders kwamen vandaag allemaal moe, maar voldaan van de piste. Onze skiërs zoeken we morgen op tijdens het skiën voor enkele sfeerbeelden. Vanavond houden we filmavond. Uit de stemming is Jumanji gekomen… Klassieker 😀 De sporthal is trouwens echt super! De leerlingen maken er gretig gebruik van!

2,093