Mini’s opgestart

Healtea, Plekpotje en White-It

Dit schooljaar kozen 18 laatstejaars voor een minionderneming als eindwerk. Na eerst kennis gemaakt te hebben met het project, werden er 3 miniondernemingen boven de doopvont gehouden: Healtea, Plekpotje en White-It.

White-It verkoopt actieve kool, een natuurlijk product dat de gebruiker een stralende glimlach zal bezorgen. White-It is gemakkelijk terug te vinden op Facebook, Instagram en op de eigen website.

Plekpotje brengt lokale, artisanale lekkernijen op de markt: confituur en honing. Ga zeker eens een kijkje nemen op Facebook en Instagram.

Healtea verwent de echte theeliefhebber met beschrijfbare mokken, theefilters en een ruime keuze aan heerlijke theesoorten! Op Facebook en of Instagram vind je alle info.

Intussen organiseerden de drie mini’s al hun eerste algemene aandeelhoudersvergadering, waarop ze de aanwezige aandeelhouders wegwijs gemaakt hebben in hun plannen.

Op het Herfstfestijn en op de Mechelse MiniMarktDag konden de klanten alvast de eerste producten van onze miniondernemingen kopen.

665