Picknick buiten de schoolmuren

Klasactiviteit eerste jaar

In het kader van de lessen SKILLS zijn de leerlingen van het eerste jaar met hun klastitularis ‘s middags gaan picknicken buiten de schoolmuren.

Klas 1a

Voor deze klasactiviteit hadden de leerlingen een zelfgemaakt buffet voorzien, om lekker van te smullen. Na de gezamenlijke picknick werden er nog leuke spelletjes gespeeld in de voormalige kloostertuin. Gelukkig waren de weergoden hen gunstig gezind.

 

Klas 1b

 

Klas 1c

De leerlingen van 1c organiseerden een klaspicknick met zelfgemaakte snacks, zoals: tiramisu, aardbeien met chocolade, Oreo cake, yoghurt met fruit, pannenkoeken … Ze dachten aan alles: de fietsen op voorhand klaarzetten, bestek en borden, drank, bekertjes, servetten, spelletjes, een muziekbox … Er werd gezellig gegeten, gebabbeld, gedanst en gespeeld!

 

Klas 1d

In het kader van de lessen SKILLS, ondernemerschap en groepsbevorderende activiteiten, trok klas 1d tijdens het vierde lesuur en de middagpauze naar de Kruidtuin. De klas had besloten kleurgroepjes te maken en eten en drank te voorzien in de afgesproken kleur. Rood, geel en blauw waren de kleuren die in het oog sprongen. Het oogde niet enkel mooi, maar het was ook lekker. En de stralende zon die ook van de partij was, maakte het geheel af.

105