Presentatie eindwerk

6de jaar

Vrijdagavond  23 maart presenteren alle zesdejaars hun eindwerk. De presentaties hebben plaats in het middenblok en kunnen bijgewoond worden door ouders, vijfdejaars en andere geïnteresseerden. In onderstaande lijst vind je de namen van de leerlingen, hun onderwerp, de lokalen en de tijdstippen waarop ze hun eindwerk zullen verdedigen.

Enkele aandachtspunten:

  • Voor elke presentatie is in totaal een half uur voorzien. Probeer deze timing te respecteren: als er één iemand over tijd gaat, heeft dit een domino-effect op heel veel andere presentaties, want heel wat leerkrachten zullen verschillende presentaties bijwonen. Stop dus zeker op tijd en hou er rekening mee dat het wisselen of verplaatsen van lokaal enkele minuten kost!
  • Om vlot te kunnen wisselen, wordt gevraagd dat de leerlingen hun presentatie op voorhand (i.e. tussen 16 uur en 16.50 uur) al op de juiste computer opslaan. Ze kunnen dan ook even testen of alles werkt. Op alle computers zal Powerpoint Viewer geïnstalleerd zijn.
  • De namen van de lokalen worden uitgehangen op de deur van de lokalen zelf. Al deze lokalen bevinden zich in het middenblok.

1,565