Veldloop

Meerdere podiumplaatsen: goud en zilver!

Vorige week woensdag stond de “Vlaamse veldloop” weer op het programma. Ook Scheppers trok met een aantal enthousiaste leerlingen naar het recreatiedomein “de Nekker” om er onze eer te verdedigen. En hoe? Alle deelnemers hebben de ziel uit hun lijf gelopen! Ze brachten ook heel wat medailles mee terug! Vier gouden en twee zilveren!!

De eerste plaats bij zowel de jongens als de meisjes van het eerste jaar werd door Scheppers weggekaapt! Arthur van den Boer (1c) behaalde goud met een enorme voorsprong op de achtervolgers! Yarne Ibrahimi (1i) viel net naast de prijzen met een mooie vierde plaats.

Voor de meisjes was het Liesl Van de Vliet (1f) die de gouden medaille mee naar huis mocht nemen. De tweede plaats bij de meisjes in deze reeks was ook voor Scheppers met Sien Lescrauwaet (1b) die als tweede over de meet liep!

Ook in de reeks van de tweedejaars werd er een medaille gehaald bij de jongens. Adem Zarrouk (2e) kwam als tweede over de lijn en pakte het zilver!

Net als bij de eerstejaars kaapte Scheppers ook bij de derdejaars de twee gouden medailles weg. Zohir Azougaghe (3a) en Nelly Niyukuri (3f) behaalden allebei de gouden medaille! Seppe van den Boer (3d) eindigde net naast het podium met een mooie vierde plaats!

Een dikke proficiat aan alle deelnemers voor jullie inzet en enthousiasme! Ook een welgemeende dankjewel aan de opgedaagde supporters!

849