Spaghettisaus tegen kanker

Je kan hier online bestellen tot vrijdag 10 januari 2020

Je houdt ervan om thuis een lekker bord spaghetti te verorberen? Je kiest voor vers bereide saus, maar je hebt weinig tijd om zelf aan de slag te gaan in de keuken? En je steunt graag het goede doel?

Dan is Spaghettisaus tegen kanker echt iets voor jou!

WAT?

De leerkrachten van het Scheppersinstituut maken voor jou lekkere spaghettisaus met verse groenten. Deze wordt handig verpakt per liter. Bij elke bestelling krijg je ook 500g pasta bij. Zo heb je in een handomdraai een gezonde, volwaardige maaltijd klaar voor ongeveer drie personen!

WAAROM?

Voor het vierde jaar op rij fietsen leerkrachten van het Scheppersinstituut mee met de 1000 km voor ‘Kom op tegen kanker’. Met twee fietsploegen engageren we ons om 11.000 euro in te zamelen voor wetenschappelijk kankeronderzoek. Na het succes van vorig jaar en de vele lovende reacties doen we dit opnieuw met deze actie Spaghettisaus tegen kanker.

WANNEER?

Je kan onze lekkere saus bestellen tot vrijdag 10 januari 2020.

Op 26 januari maken wij de saus in de keuken van onze school. Je kan je bestelling die zondag of de volgende dag (maandag 27 januari) afhalen op school tussen 16 uur en 19 uur.

WELKE SAUS?

We maken drie verschillende varianten van onze saus:

  • Bolognese classica: het pure, originele recept uit Italië met gehakt, tomaat, ajuin, look en verse kruiden.
  • Oerdegelijke Vlaamse spaghettisaus: een gepimpte bolognaisesaus met extra groenten (gehakt, tomaat, ajuin, look, wortel, selder en verse kruiden)
  • Vegetarische spaghettisaus: voor wie het zonder vlees wil doen (tomaat, ajuin, look, wortel, selder, courgette en verse kruiden).

De prijs van elke saus is 10 euro per liter (incl. 500g pasta per bestelling).

spaghetTIPS!

  • De saus wordt vers bereid en vacuüm verpakt. Je kan dus enkele porties extra bestellen om in te vriezen, zo heb je steeds een heerlijke en gezonde maaltijd in huis!
  • Je kan de saus ook laten meenemen door je dochter of zoon, maandag na school. Wel op eigen risico.
  • Lust je geen spaghetti? Je kan onze ploegen steunen via deze link.

BESTELLEN?

Via onderstaande link ga je naar het bestelformulier. Vul daar je gegevens in. Na betaling wordt de bestelling geregistreerd en ontvang je een bevestigingsmail.

 

BESTELFORMULIER

955