Stressfactor Live

Speelplaats wordt festivalweide

Dinsdagnamiddag had op onze school Stressfactor Live plaats. De grote speelplaats was omgetoverd tot een festivalweide met een professioneel podium, een vette muziekinstallatie, tal van leuke stands met activiteiten, prijzen, chill-outs en nog veel meer. Een heel schooljaar lang was Victory in de weer om de nodige fondsen te verzamelen om dit groot evenement mogelijk te maken.

Op het hoofdpodium passeerden achtereenvolgens de vier heren van Zwartwerk met Afro-house, hip-hop en zouk, Safi met enkele sterke eigen nummers en tenslotte de Partyshakerz & Sakso,  die er met een combinatie van urban & house en verrassende shakes met drum’n bass de sfeer tot een hoogtepunt brachten.

Op ons zijpodium konden we genieten van enkele dj-sets van Kobe Bohets en discobar JoLau. Er waren ook dansoptredens van Lieselotte en Ine en van de 2SDC-crew (Belgium’s Got Talent) waar verschillende leerlingen en oud-leerlingen deel van uitmaken.

Met deze activiteit sluit Victory het schooljaar af. Een jaar met heel veel leuke activiteiten, enhousiaste leerlingen, gedreven leerkrachten en een ondersteunende directie. Dank aan iedereen die heeft meegewerkt. En nu in rechte lijn naar de examens. Succes allemaal!

FOTOALBUM 1: Briek Verdoodt (6b)

 

FOTOALBUM 2: Flo Bohets (3d)

 

FOTOALBUM 3: Teldane Mizélé (6b)

 

FOTOALBUM 4: Maxine Willemsen (5a)

 

FOTOALBUM 5: Andere

 

VIDEO 1: Teldane Mizélé (6b)

VIDEO 2: Lisa Schellemans (4c), Noa Verkest (4c) en Flo Bohets (3d)

VIDEO 3: The Partyshakerz

VIDEO 4: Wout Sprangers

2,561