Vage dromen

Het tijdloze verhaal van Romeo en Julia

Vage Dromen is een onvergetelijke voorstelling, geschreven en geregisseerd door leerling Ida Baert uit 6bLaWe. Maar liefst 17 leerlingen uit de eerste en tweede graad speelden mee, na een wekelijkse repetitie op vrijdag, van november tot nu.

Dit meeslepende stuk brengt een moderne twist aan het tijdloze verhaal van Romeo en Julia. Vanmiddag was het dan eindelijk de première, waar Ida en de acteurs en actrices zo hard naartoe gewerkt hebben. Een bijna vol Groot Auditorium liet zich meeslepen in deze unieke interpretatie van Romeo en Jiulia. Door een vlotte afwisseling van dialogen, muziek, dans en enkele originele scènes, kon de voorstelling geen moment vervelen. Ida en haar gezelschap kregen na afllop dan ook een welverdiende staande ovatie.

En zo kwam er vandaag een mooi einde aan de leuke middagactiviteit die voor Amy, Eve, Flavie, Heleen,  Josefien, Janne, Laura, Lauren, Lilith, Lore, Marieke, Mies, Mona, Noah, Renee, Sien, Tamirat en Ida van november tot vandaag heeft mogen duren. Proficiat allemaal!

130