VIC’s IQ roboticaclub

Vic’s IQ nam deel aan de scrimmage van Nooby.tech, nog één maand voor het grote kampioenschap

Gisteren testten de leden van de Vic’s IQ Roboticaclub hun robots een eerste keer uit op de scrimmage bij Nooby.tech in Ukkel. Een scrimmage is een bijeenkomst, een oefenwedstrijd, voorafgaand aan het echte BENELUX kampioenschap op 25 februari. Sinds september is er minstens twee middagen per week met man en vrouw aan de robots gewerkt. Het resultaat mag er stilaan zijn! De resultaten op de scrimmage waren alvast veelbelovend, we haalden met een van onze robots de hoogste score van de dag.

Met nieuwe input, een beter beeld op de concurrentie en de eerste driverservaringen in de rugzak, gaan we nu de laatste maand van voorbereidingen in. De robots moeten nog verbeterd worden, een snellere intake, een betere lift, een snellere drivetrain… . De teams zullen moeten samenkomen als groep en elkaar ondersteunen. Zowel voor drivers als programmeurs is er nog veel werk.

We willen graag onze sponsors klein en groot bedanken. Velen onder jullie hebben een kleine bijdrage gestort of betaald op het voorbije Herfstfestijn.

Bekijk hier de spelregels van de wedstrijd.

Volg ons op Instagram.

Bekijk hieronder enkele sfeerbeelden:

 

Onze sponsors:

274