Victory Kick-Off

Gezellige drukte op No Stress Event

Vandaag werd het vijfde Victory-jaar op gang getrapt. Al vanaf 8.15 uur deze ochtend konden alle leerlingen terecht op de kleine speelplaats, waar ze op verschillende manieren bevrijd konden worden van stress. Radio NOstressTALGIE zorgde voor wat rustige muziek, in de wellness kon je je voetjes en handjes laten verzorgen, je kon lekker gaan chillen tussen de breiende oma’s of pijprokende opa’s, je kon een reisje boeken in ons reisbureau en deelnemen aan een fotoshoot in oma’s bed. Tijdens de middagpauze werd de muziek wat luider gezet, het blote-voeten-pad werd geopend, er waren optredens, interviews, drankjes, frietjes en een springkasteel.

Victory stelde haar programma voor dit schooljaar voor met als hoogtepunt STRESSFACTOR, een muziekfestival dat zal plaatshebben op onze eigen grote speelplaats, op dinsdagnamiddag 21 april 2020. Echt iets om naar uit te kijken!

De opbrengst van de verkochte frietjes en drankjes gaat integraal naar de organisatie van Stressfactor. Er volgen zeker nog meer acties van Victory dit schooljaar.

Heb je zelf leuke ideeën voor activiteiten die we kunnen organiseren op school of wil je graag eens meewerken met zo’n activiteit, of gewoon eens komen luisteren wanneer de leerlingen van Victory vergaderen? Klik dan zeker hieronder op onze digitale ideeënbus.

 

Fotoshoot: In het bed van oma

 

913