Victory Kick-Off

Reis rond de wereld met Scheppers Airlines

Vandaag werd het negende Victory-jaar opgestart. We gingen op een heuse ‘Reis rond de wereld – met Scheppers Airlines’.  Het doel – naast loads of fun, standjes met lokale drankjes, hapjes en zoetigheden – is om nieuwe leerlingen (bijvoorbeeld de eerstejaars, maar ook andere nieuwe gezichten) te verwelkomen hier op onze school. Daarnaast willen we met de Kick-Off Victory als leerlingenorganisatie, de werking ervan en het fantastische team (leerlingen én leerkrachten) in de kijker te zetten. Leerlingen worden uitgenodigd om in te stappen in Victory!

Victory is een groep leerlingen die hun stem laten horen, ervaring willen opdoen in ondernemerschap, aan zelfontwikkeling werken en zorgen voor een warm en sfeervol Scheppers. Tijdens de middagpauze konden alle leerlingen terecht op de grote speelplaats voor een bezoekje aan Spanje (¡Nos gustaron mucho las bebidas!), Italië (con gelati così gustosi), United Kingdom (yes dear, no such lovely thing as tea time), Nederland (lopen maar op die klompen!; maar ook verder van huis: USA (nom nom nom popcorn en chips), Mexico MexiHIIIIIIIIIIIIIcooooooooo ¡arriba!, Hawaii (aloha en cocktails) tot in China (met een grandioos springkasteel)!

Leerlingen kregen een bonnetje cadeau voor een drankje en konden nog enkele bonnetjes bijkopen om nog een drankje of hapje aan te kopen. De opbrengst gaat naar de Victory werking.

Met deze Kick-Off hoopt Victory nieuwe leden aan te trekken die mee hun schouders willen zetten onder de organisatie van toekomstige, even leuke activiteiten dit schooljaar, en die ook misschien wel de stem willen zijn van de leerlingen in onze school. Want ook dát is Victory: samen – leerlingen, leerkrachten en directie – school maken.

1,065