Wafelverkoop

Ten voordele van de projecten van de Broeders van Scheppers

Elk schooljaar organiseren we op onze school een solidariteitsactie. We willen ons als school inzetten voor het goede doel en solidariteit tonen met wie onze steun kan gebruiken.

Vorig schooljaar steunden we een begeleidingscentrum voor jongeren in Edegem. Met de opbrengst van onze actie kon ‘De Vlinderkens’ een nieuwe leefruimte inrichten.
Dit schooljaar willen we bijdragen aan projecten van de Broeders van Scheppers in Kuwinterekwa (Burundi). De Broeders van Scheppers zijn al meer dan 70 jaar actief in Burundi.
Burundi is een van de armste landen ter wereld. We weten dat onderwijs een belangrijke schakel vormt om uit de armoede te ontsnappen. De Broeders van Scheppers bouwden in Burundi al
verschillende scholen, een internaat en een instelling voor kinderen met een beperking.

Met onze solidariteitsactie willen we de bouw steunen van een nieuwe basisschool en middelbare school voor 1200 Burundese kinderen.

Er wordt hard gewerkt om de school in Kuwinterekwa klaar te krijgen tegen september 2021.

 

PRAKTISCH

Je kan vanillewafels of chocoladewafels bestellen. Een doos bevat 700 gram wafels en kost 6 euro.

Je kan ook een assortiment bestellen van vanillewafels, chocoladewafels, frangipane en carré confituur. Deze doos bevat 800 gram in totaal en kost 8 euro.

 

HOE BESTELLEN?

Er zijn twee manieren om je bestelling door te geven:

  1. Ofwel digitaal via https://webshop.scheppers-mechelen.be/ (dit is de site waar je bijvoorbeeld ook broodjes op school kan bestellen). Log in met je leerlingaccount, geef de juiste aantallen door en breng de betaling meteen in orde via deze site.
  2. Ofwel door het bestelstrookje op papier in te vullen en samen met het gepaste bedrag in een gesloten enveloppe aan je godsdienstleerkracht te bezorgen. Ben je het blad met het invulstrookje kwijt? Geen nood, je kan het onderaan deze pagina downloaden en afdrukken.

De bestellingen worden klaargezet per leerling. Hou voor jezelf op het overzichtsblad bij welke bestelling je opnam voor je oma, je buur of je achternonkel, zodat jij hen de juiste dozen kan bezorgen.

 

WANNEER BESTELLEN?

Je kan je bestelling doorgeven tot en met vrijdag 7 mei 2021.

 

WANNEER AFHALEN?

Je kan de bestelling ophalen op school, op de grote speelplaats, op woensdag 19 mei 2021 tussen 13 uur en 19 uur. 

 

We willen je alvast bedanken om onze solidariteitsactie te steunen.

Directie en personeel
Scheppersinstituut Mechelen

 

Loader Loading...
EAD Logo Duurt het te lang?

Reload Herlaad document
| Open Open in nieuw tabblad

Downloaden

446