Wedstrijd Herfstfestijn

Familie De Boeck neemt de geschenkmand mee naar huis

Tijdens het Herfstfestijn van vorig weekend organiseerden de leerlingen van Victory een wedstrijd ten voordele van Stressfactor. De deelnemers konden voor 1 euro een gokje wagen naar het gewicht van een geschenkmand. Wie er het dichtst bij was, kon de geschenkmand mee naar huis nemen.

Dinsdag lieten de leerlingen de mand wegen. Ze hebben alles gefilmd en maakten er ook een video van. Ondertussen werden alle deelnemingsformulieren gesorteerd en even later werd de winnaar van de wedstrijd bekend.

Het exacte gewicht van de geschenkmand was: 9 895 gram. De familie De Boeck was er het dichtst bij met 9 900 gram. Meneer De Boeck kwam samen met zijn dochter Ella (3bWeB) de mand ophalen en enkele leerlingen van Victory wachtten hen op om de mand te overhandigen.

Dankzij de sponsoring van brouwerij Het Anker kunnen we nog vijf troostprijzen schenken aan andere deelnemers die er met hun gok ook zeer dichtbij waren. Zij zullen na de herfstvakantie door onze leerlingen gecontacteerd worden. Proficiat aan de winnaars en dank aan onze sponsors en aan alle deelnemers!

SPONSORS:

  • Onze miniondernemingen: Eco-Straws, Peau Claire en Cuerpo y Alma
  • Café Het Ankertje
  • Brouwerij Het Anker
  • Bar Popular
  • AGF Speciaalzaak (weging van de mand)

 

 

508