Winterbar

X-mas Edition

Gedurende de laatste twee weken voor de examens organiseerde Victory nagenoeg elke middag een gezellige winterbar in kerstsfeer. Al vanaf 12.20 uur konden leerlingen terecht in ons Groot Auditorium, waar de stoelen ingeruild werden voor een bos van kerstbomen. Je kon er je boterhammetjes opeten, spelletjes spelen, een warme chocomelk of muntthee drinken of een pannenkoek eten.

Maar het belangrijkste was toch wel het stemmen voor de Line Up voor Stressfactor. Op dinsdagnamiddag 21 april 2020 zal dit muziekfestival plaatshebben op onze eigen grote speelplaats. Echt iets om naar uit te kijken! Minstens 70% van onze leerlingen moest een stem uitbrengen voor een van de drie voorgestelde affiches. En dat is gelukt! Met enige trots kunnen we meedelen dat deze drie topartiesten op 21 april op ons podium zullen staan:

De opbrengst van de verkochte chocomelk, thee en pannenkoeken gaat integraal naar de organisatie van Stressfactor. Er volgen zeker nog meer acties van Victory dit schooljaar.

Heb je zelf leuke ideeën voor activiteiten die we kunnen organiseren op school of wil je graag eens meewerken met zo’n activiteit, of gewoon eens komen luisteren wanneer de leerlingen van Victory vergaderen? Spreek dan zeker iemand van Victory aan en kom naar onze eerstvolgende vergadering.

 

 

686