Sportdag 3de graad

Een geslaagde dag!

Vrijdag ging ook onze derde graad op sportdag. Leerlingen konden kiezen uit een divers aanbod zoals skiën, snowboarden, dansen, golfen, fietsen en zwemmen. De skiërs en snowboarders trokken met de fiets naar Aspen (Snowworld) en fietsten heen en terug zo’n 40 kilometer.

De zwemmers fietsten ook zo’n 35 kilometer heen en terug naar de Waterperels in Lier. In de voormiddag hadden we kleine regenbuien maar niks wat de pret kon bederven.

Wie koos voor de afvaart van de Lesse en graag iets meer avontuur wou, heeft dat ook gekregen. Omwille van de vele regenbuien stond het water erg hoog en was er veel stroming. De afvaart was zelfs gesloten voor jongeren beneden de 15 jaar.

De golfers hadden geluk in de voormiddag aangezien de drive overdekt is en we op deze manier onze slag konden oefenen zonder nat te worden. In de namiddag konden de golfers werken aan hun puttechniek op de green.

Ook onze dansers hadden geluk aangezien deze activiteit binnen werd gehouden in de zaal van 2 Step Dance Company. Hier konden 28 enthousiaste leerlingen van het begin tot het einde het beste van zichzelf geven.

Al bij al was dit dus weer een geslaagde editie van onze sportdag!

313