Oud-leerling Floriane Bande

La lumière et l’Ombre

Floriane Bande studeerde bij ons af in 2013, in de richting Latijn – Moderne talen. Nadien heeft ze een heel parcours afgelegd en studeerde ze o.m. in Parijs. Momenteel werkt ze aan een nieuwe droom: haar nieuw project La lumière et l’ombre kunnen verwezenlijken in Toulon.

Floriane startte na haar middelbaar op Scheppers, met een opleiding bachelor interieurarchitectuur aan de Universiteit van Antwerpen. Vervolgens besloot ze om  haar artistieke en professionele dromen achterna te gaan en verhuisde ze op 22-jarige leeftijd naar Parijs. Hier had Floriane het geluk om toegelaten te worden op de school Camondo, een gerenommeerde school voor interieurarchitectuur en design, waar ze in 2019 afstudeerde met felicitaties van de jury.

Op 24-jarige leeftijd besloot Floriane haar eigen zaak op te starten: Floriane Bande interior design. Onder deze naam nam ze deel aan een internationale interieur- en designwedstrijd, de Design Parade Toulon. Floriane viel er in de prijzen met haar project La lumière et l’ombre

Aanstaande zomer mag Floriane haar project in Toulon verwezenlijken, wat een enorme opportuniteit is. Om dit droomproject te kunnen uitvoeren, zoekt ze momenteel nog sponsors. Alle hulp is meer dan welkom.

Wij wensen Floriane veel succes bij dit project en bij alles wat er nog op haar pad komt.

 

Juni 2013: Floriane ontvangt haar diploma na zes jaar Scheppers

1,062