Herfstfestijn

Dank aan alle bezoekers en alle helpers

We kregen het voorbije weekend weer heel veel bezoekers over de vloer. Onder hen ook verschillende groepen oud-leerlingen, die van de gelegenheid gebruik maakten om bij een lekkere maaltijd wat bij te praten. Onze keuken draaide op volle toeren en we konden rekenen op heel veel vrijwilligers om te helpen.

Naar aloude gewoonte liep er tijdens onze restaurantdagen ook een tentoonstelling van het vak Beeld. Onze eerstejaars hebben zich nog moeten reppen om tijdig een prachtig decor ineen te steken. Met knippen, veel plakken en schilderen kregen ze het voor mekaar. En ook onze leerlingenraad Victory was weer van de partij. Met hun actie ‘Waag je kans!’ konden de bezoekers voor één euro een gokje wagen naar het gewicht van de geschenkmand. De opbrengst gaat naar Stressfactor, een muziekfestival dat onze leerlingenraad volgend schooljaar wil organiseren. Eerstdaags zullen we de mand laten wegen en maken we op deze website bekend wie onze geschenkmand gewonnen heeft.

Bedankt aan alle helpers om van dit Herfstfestijn weer een groot succes te maken en bedankt aan iedereen die langs is geweest om te komen eten. Tot volgend jaar?

En intussen is ook de winnaar bekend van onze geschenkmand. Anneleen Blok heeft de massa van onze geschenkmand kunnen raden, op 2 gram na. De werkelijke massa bedroeg 5 045 gram. Met dank aan Marocco Nuts op de Ijzerleen in Mechelen, waar de leerlingen van Victory terecht konden om de mand te laten wegen.

Anneleen had één invulstrookje gekocht en 5 043 gram opgeschreven. Intussen kwam ze de mand al ophalen. Al dat lekkers zal snel op zijn, want Anneleen is een dezer dagen jarig en krijgt bezoek over de vloer, zo zei ze nog.

Victory wenst iedereen van harte te bedanken die een of meerdere gokjes heeft gewaagd. De actie bracht enkele honderden euro’s op. En zo komt onze leerlingenraad weer een stapje dichter bij het groot muziekfestival dat ze volgend schooljaar op school wil organiseren. Merci!

 

 

1,339