Kerstmarkt

Met Victory en de Kerstman

In de week voor de start van de examens, organiseerde Victory tijdens twee middagen een gezellige kerstmarkt. Al vanaf 12.20 uur konden leerlingen terecht in ons Groot Auditorium, waar de stoelen ingeruild werden voor kerstbomen, eet- en drankstandjes. Je kon er je boterhammetjes opeten, een warme chocomelk of muntthee drinken, een wafel of een pannenkoek eten of zuurstokken en koekjes snoepen.

En natuurlijk mocht ook de Kerstman niet ontbreken. Heel wat leerlingen lieten zich individueel of in groep fotograferen, wat meteen enkele mooie kerstkaartjes opleverde. Je kan de foto’s hieronder bekijken.

De opbrengst van de verkochte chocomelk, thee, pannenkoeken, wafels, koekjes en zuurstokken, gaat integraal naar de organisatie van Stressfactor. Er volgen zeker nog meer acties van Victory dit schooljaar.


Op de leerlingen van Victory kan je altijd rekenen.

Heb je zelf leuke ideeën voor activiteiten die we kunnen organiseren op school of wil je graag eens meewerken met zo’n activiteit, of gewoon eens komen luisteren wanneer de leerlingen van Victory vergaderen? Spreek dan zeker iemand van Victory aan en kom naar onze eerstvolgende vergadering. Iedereen is welkom, van het eerste tot het zesde jaar!

802